středa 29. ledna 2014

Zen RCEV (V2) a je to tady !

    V červnu konečně došlo na dlouho očekávanou událost! Nasbíraných poznatků jak dál bylo sice hodně, ale času málo... Asi tak by se dalo stručně shrnout dění v jarních měsících a protože vývoj musí pokračovat dál a Radim hořel nedočkavostí nad další verzí Zenu, přání bylo vyslyšeno. Já už byl taky jako na trní jestli se naplní výsledky další práce. A jak už se nám stává dobrou tradicí, opět jsme se nezklamali :-) Je tady Zen V2 první finální verze modelu pro přicházející kategorii RCEV. Netrvalo dlouho a Radim i jeho Zen byli připraveni k záletu ! Tak hurá do vzduchu !
    Krásné červnové ráno, jako stvořené pro tuto událost. Po příjezdu nás přivítala třpytící se rosa
v trávě, ale taky pomalu se zvedající ranní mlha. Než jsme vše připravili ke startu a po Radimově pečlivé předletové kontrole, které neunikne opravdu nic, bylo vše připraveno pro správný "maiden flight". A za chvíli už jsme se kochali z nádherného klouzavého letu v ranním olejovitém vzduchu
a užívali si romantiku toho okamžiku.
   Seřízení a dotrimování modelu pro tuto kategorii není vůbec žádná sranda, a bude trvat k úplné dokonalosti ještě mnoho letových hodin, ale už z prvních pocitů a postřehů jasně vyplývala velká spokojenost nad dobře odvedenou prací. Prostě to nejlepší co se může modeláři podařit.

A ještě odkaz jak tuto událost zaznamenala klubová kronika.  
http://www.lmkpolanka.cz/zen-100-v2


Žádné komentáře:

Okomentovat